ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΠΛΗΡΩΣ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Εμπιστοσύνη στη SEAT σημαίνει πολλά περισσότερα από την αγορά ενός αυτοκινήτου. Αυτό συμβαίνει γιατί η κατοχή ενός SEAT είναι μία μοναδική εμπειρία, ακόμα κι όταν δε βρίσκεστε στο τιμόνι.

Θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό σας για ό,τι χρειαστείτε. Αυτό είναι το SEAT SERVICE με λίγα λόγια: φροντίζουμε όλες σας τις ανάγκες και σας παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Είναι ευθύνη μας να εξασφαλίσουμε την ξεγνοιασιά και την άνεση σας: οι 10 δεσμεύσεις μας στην ποιότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Θα κάνουμε πάντα το καλύτερο για να παρέχουμε μία ευχάριστη, ευγενική και υψηλά επαγγελματική αντιμετώπιση. Το προσωπικό μας θα λύσει τα προβλήματά σας άμεσα και αποτελεσματικά, φροντίζοντας πάντα το αυτοκίνητό σας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Διασφαλίζουμε την αποτελεσματικότητα και την ακρίβεια των υπηρεσιών μας. 

ΑΚΡΙΒΕΙΑ

Γνωρίζουμε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος. Για αυτό τον λόγο, δεσμευόμαστε να επιστρέψουμε το αυτοκίνητό σας τη συμφωνημένη μέρα και ώρα. Σε αντίθετη περίπτωση θα σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων. 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Έχετε πάντα την επιλογή ενός αρχικού ελέγχου με έναν από τους ειδικούς μας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να δείτε και μόνος σας ποια μέρη θα εξεταστούν και θα επισκευαστούν. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Θα σας δώσουμε το κόστος των υπηρεσιών πριν προχωρήσουμε και θα σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος πριν έρθετε στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο για να παραλάβετε το αυτοκίνητό σας. Πράγμα που σημαίνει όχι εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής. 

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Θα απαντήσουμε λεπτομερώς σε κάθε σας απορία σχετικά με το λογαριασμό σας. Ρωτήστε το προσωπικό μας σχετικά με τη σημασία οποιουδήποτε όρου ή διαδικασίας και θα σας εξηγήσουμε ό,τι θέλετε να ξέρετε. Επιπρόσθετα, αν το επιθυμείτε, θα εκτιμήσουμε το κόστος για το επόμενο service σας.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια ανταλλακτικά. Όλα τα ανταλλακτικά και η εργασία έχουν δύο χρόνια εγγύηση.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Μπορούμε να σας προσφέρουμε εξυπηρέτηση μεταφοράς ώστε να φτάσετε στον προορισμό σας ή στο σπίτι σας. Αν αφήσετε το αυτοκίνητό σας σε εμάς, θα σας προσφέρουμε ένα εναλλακτικό μέσο μεταφοράς το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει και αυτοκίνητο αντικατάστασης  (κατόπιν συνεννόησης και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα). 

ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ

Μετά από κάθε επισκευή, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, θα ελέγξουν την επισκευή πραγματοποιώντας ένα test drive.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή απορία μπορείτε να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο SEAT Line στο 800-11-80000 και θα έχετε μία ομάδα επαγγελματιών στη διάθεσή σας, έτοιμη να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. 

Κωλωσήρθατε στο SEAT SERVICE. Απολαύστε την οδήγησή σας και εμείς θα αναλάβουμε τα υπόλοιπα. 

SEAT SERVICE. TECHNOLOGY TO ENJOY.