en:SEO Landing Pages:Connected cars GR/EL

Συνδεδεμένα αυτοκίνητα, λύσεις συνδεσιμότητας.

Καθώς η τεχνολογία αναβαθμίζεται και εξελίσσεται, δημιουργούνται νέες ευκαιρίες που ούτε φανταζόμασταν στο παρελθόν. Το ίδιο ισχύει και για την αυτοκινητοβιομηχανία, καθώς τα αυτοκίνητα αποκτούν όλο και περισσότερες μορφές συνδεσιμότητας. Εδώ και χρόνια, η SEAT επενδύει στην συνδεσιμότητα των αυτοκινήτων με όραμα για Το Μέλλον Σήμερα.

Η SEAT οραματίζεται Το Μέλλον Σήμερα βασισμένη στη χρήση των πιο πρωτοποριακών τεχνολογιών για να δημιουργήσει ένα καλύτερο αύριο. Η συνδεσιμότητα είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της πρωτοβουλίας Το Μέλλον Σήμερα, με άξονα τεχνολογίες της SEAT όπως το Full Link και το My SEAT App.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους τα αυτοκίνητα μπορούν να συνδεθούν. Οι οδηγοί μπορούν να επικοινωνούν με πληθώρα σημείων σύνδεσης, είτε γύρω τους είτε πιο μακριά. Αυτή τη στιγμή, τα αυτοκίνητα μπορούν να αλληλοεπιδρούν με τις γύρω υποδομές, με άλλα αυτοκίνητα, με δίκτυο cloud, με πεζούς, με συνδυασμό των παραπάνω ή με όλες αυτές τις επιλογές.

Αυτά τα είδη συνδέσεων συνήθως αναφέρονται ως:

V2I – Όχημα με Υποδομή
V2V – Όχημα με Όχημα
V2C – Όχημα με Cloud
V2P – Όχημα με Πεζό
V2X – Όχημα με Όλα

Τι είναι τα συνδεδεμένα αυτοκίνητα;

Ουσιαστικά, τα συνδεδεμένα αυτοκίνητα είναι αυτοκίνητα εξοπλισμένα με τη δυνατότητα να αλληλοεπιδρούν με οποιοδήποτε από τα σημεία σύνδεσης της παραπάνω λίστας. Συνήθως, η επαφή γίνεται μέσω σύνδεσης στο Internet ή μέσω ασύρματου τοπικού δικτύου.

Η SEAT παρέχει πολλές λύσεις σύνδεσης του αυτοκινήτου σας, όπως το Full Link, συστήματα Infotainment και ενσωμάτωση της Amazon Alexa. Το σύστημα τεχνολογίας Full Link σας φέρνει σε επαφή με το smartphone σας ενώ οδηγείτε, με ασφαλή τρόπο για να είστε πλήρως συγκεντρωμένοι στην οδήγηση..

Χάρη στην ενσωμάτωση του Android Auto, του Apple CarPlay και του MirrorLink στην τεχνολογία του Full Link της SEAT, οι οδηγοί μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις λειτουργίες του τηλεφώνου τους απευθείας μέσω της οθόνης αφής του ψηφιακού πίνακα οργάνων SEAT του αυτοκινήτου τους. Κάθε διαδρομή γίνεται πλέον πιο ασφαλής και διασκεδαστική με το Full Link, με χρήση της τεχνολογίας MirrorLink για να έχετε μία εμπειρία οδήγησης σε σύνδεση.

Μάθετε περισσότερα για το Full Link στο βίντεο:

Χρήση της Amazon Alexa στα αυτοκίνητα

Στο Frankfurt Motor Show του 2017, η SEAT ανακοίνωσε ότι θα είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία στην Ευρώπη που θα ενσωματώσει την ψηφιακή βοηθό Alexa της Amazon στα οχήματά της. Αυτή η πρωτοποριακή καινοτομία είναι ήδη διαθέσιμη σε μοντέλα όπως το Leon χάτσμπακ, το Ateca SUV, το αυτοκίνητο πόλης Ibiza και το Arona crossover, και θα είναι διαθέσιμη στο νέο μεγάλο Tarraco SUV.

Η φωνητική υπηρεσία της Amazon προσφέρει στους χρήστες προηγμένη συνδεσιμότητα στα αυτοκίνητα SEAT. Με χρήση φωνητικών εντολών, οι οδηγοί μπορούν να διαχειρίζονται την προσωπική τους ατζέντα, να βρίσκουν τραγούδια και να λένε στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου τι μουσική να παίξει, να εντοπίζουν σημεία ενδιαφέροντος καθώς οδηγούν, να είναι διαρκώς ενημερωμένοι για τις ειδήσεις σε πραγματικό χρόνο και να εντοπίζουν την πιο κοντινή αντιπροσωπεία αυτοκινήτων ή συνεργείο για οτιδήποτε χρειαστούν. Η χρήση της υπηρεσίας γίνεται στα Αγγλικά και στα Γερμανικά.

Η ενσωμάτωση της Amazon Alexa είναι ιδιαιτέρως χρήσιμη σε περίπτωση οδήγησης σε μέρη με τα οποία δεν είστε εξοικειωμένοι, όπως για παράδειγμα κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Απλά ρωτήστε την Alexa, η οποία είναι ήδη ενσωματωμένη στο SEAT αυτοκίνητό σας, για συμβουλές ή προτάσεις για μέρη κοντά σας, όπως εστιατόρια, για σημεία ενδιαφέροντος, οδηγίες, καθώς και για να ζητήσετε τραγούδια ή να ρωτήσετε τον τίτλο του τραγουδιού που παίζει στο ραδιόφωνο, και πολλά άλλα.

Full Link – εφαρμογή αυτοκινήτου για οδήγηση σε σύνδεση

Στο SEAT σας μπορείτε να συνδέσετε το αυτοκίνητό σας με την εφαρμογή συνδεσιμότητας αυτοκινήτου Full Link για να ενημερώνεστε διαρκώς για το τι συμβαίνει μέσα στο αυτοκίνητό σας. Αυτή η εύκολη και διαδραστική εφαρμογή παρέχει ειδοποιήσεις, αναφορές κατάστασης και στοιχεία για τη διαδρομή όποτε εσάς σας βολεύει.

Εξατομικεύστε το σύμφωνα με το όχημά σας για να έχετε πολύτιμες πληροφορίες για το πότε θα πρέπει να επισκεφθείτε το συνεργείο για τακτικό έλεγχο συντήρησης, ή ακόμη και να κλείσετε ραντεβού για συντήρηση αυτοκινήτου με αντιπρόσωπο και μηχανικό απευθείας από την εφαρμογή.

Μάθετε περισσότερα για το Full Link εδώ.

Το Full Link σας παρέχει εύκολη κινητικότητα, σας δίνει τη δυνατότητα να μιλάτε με την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους σας χωρίς να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας ενώ οδηγείτε και πολλά άλλα. Η εφαρμογή Full Link είναι ο ευκολότερος και ασφαλέστερος τρόπος για να είστε διαρκώς ενημερωμένοι και να ψυχαγωγείστε παραμένοντας συγκεντρωμένοι στον δρόμο.