en:Κάτοχοι:SEAT CONNECT GR/EL

SEAT CONNECT

Μόνιμα συνδεδεμένοι.

Όπου και αν πάτε οι online υπηρεσίες του SEAT CONNECT σας συνδέουν με το αυτοκίνητο σας, έτσι ώστε να ελέγξετε, να διαχειριστείτε και να απολαύσετε το SEAT σας όπου και αν βρίσκεστε. 

Εφαρμογή SEAT CONNECT


Μοναδικά προνόμια

Εύκολα συγχρονισμένοι.

Μέσω της εφαρμογής SEAT CONNECT και την διαδικτυακή πύλη MySEAT στο σύστημα Infotainment. Διαχειριστείτε ότι θέλετε! Από τις ρυθμίσεις ασφαλείας, την ασύρματη πρόσβαση και την online ψυχαγωγία. Η ζωή μπορεί να γίνει πολύ πιο απλή. 

Εφαρμογή SEAT CONNECT

Ασφάλεια και υπηρεσίες

Πάντα συνδεδεμένοι. Πάντα ασφαλείς.

Το να είστε πλήρως συνδεδεμένοι σας επιτρέπει να μην έχετε την παραμικρή έγνοια. Όπου και αν είστε. 

 • Το σύστημα Επείγουσας Κλήσης, καλεί αυτομάτως τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης αν εντοπίσει πως έχει προκληθεί ατύχημα.
 • Το κουμπί Έκτακτης Βλάβης σας φέρνει σε επαφή με το κέντρο εξυπηρέτησης μας σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια.
 • Λύστε όλες τις απορίες ή αμφιβολίες σας πατώντας το κουμπί Εξυπηρέτησης Πελατών.
 • Προγραμματίστε το σέρβις του οχήματος σας όταν αυτό είναι απαραίτητο στον αντιπρόσωπο σας.

Υπηρεσίες απομακρυσμένης πρόσβασης

Στη θέση του οδηγού. Παντού.

Ότι και αν χρειαστεί να κάνετε, μπορείτε να το πραγματοποιήσετε ασύρματα από το κινητό σας. 

 • Κλειδώστε και ξεκλειδώστε το αυτοκίνητο σας.
 • Ελέγξτε την κατάσταση των φώτων, των θυρών και του κλιματισμού.
 • Κάντε χρήση της εύρεσης θέσης για να εντοπίσετε που έχετε παρκάρει το αυτοκίνητο σας.
 • Δείτε ειδοποιήσεις σε περίπτωση που εντοπιστεί πιθανή παραβίαση του οχήματος σας.

Διαδικτυακές υπηρεσίες ψυχαγωγίας

Φέρτε τον κόσμο κοντά σας.

Με εύκολη και πλήρη συνδεσιμότητα σε ό,τι και αν χρειαστείτε σε μία διαδρομή μέσω του συστήματος πολυμέσων του αυτοκινήτου σας.

 • Πληροφορίες για την κυκλοφορία σε πραγματικό χρόνο και ενημερώσεις για την κατάσταση των δρόμων.
 • Βρείτε τα πιο κοντινά διαθέσιμα πάρκινγκ και τους σταθμούς ανεφοδιασμού.
 • Διαδικτυακός προγραμματισμός διαδρομής.
 • Σύστημα φωνητικών εντολών για την ενεργοποίηση του συστήματος πλοήγησης, του ραδιοφώνου και των πηγών ήχου.

Εγγραφή

Δημιουργήστε τη δική σας SEAT ID.

Κατεβάστε την εφαρμογή SEAT Connect ή πηγαίντε στη σελίδα MySEAT Portal έτσι ώστε να δημιουργήσετε τη δική σας ταυτότητα SEAT. Και ξεκινήστε να απολαμβάνετε τις διαδικτυακές υπηρεσίες SEAT CONNECT.

 

H διαδικασία εγγραφής

Συνδεθείτε με το SEAT σας.

Αν ρυθμίζετε το SEAT CONNECT για τα SEAT Leon, Ibiza, Arona, Ateca και Tarraco*, απλά ακολουθήστε τα βήματα που βλέπετε παρακάτω. 

Ανανεώστε τις υπηρεσίες SEAT CONNECT

Απολαύστε κάθε διαδρομή.

Ολοκληρώθηκε η δωρεάν δοκιμή; Μην ανησυχείτε. Η σύνδεση με το SEAT CONNECT είναι μία γρήγορη και απρόσκοπτη διαδικασία. Δείτε βήμα προς βήμα πως να ανανεώσετε τη συνδρομή σας. 

 

Εφαρμογή Apple Music

Διαλέξτε μουσική.

Η ζωή είναι πιο ωραία με μουσική, ειδικά όταν την επιλέγετε εσείς. Ενεργοποιήστε το Apple Music στο SEAT σας και απολαύστε 75 εκατομμύρια τραγούδια χωρίς διαφημίσεις, μέσα από την κεντρική οθόνη αφής. Κάντε κλικ στον οδηγό για να δείτε πώς συνδέεται το Apple Music.

Περισσότερα για το SEAT CONNECT

FAQs


Ο αριθμός πλαισίου είναι ο μοναδικός 17ψήφιος κωδικός του δικού σας SEAT. Μπορείτε να τον βρείτε στην άδεια κυκλοφορίας, ή αν κοιτάξετε στην δεξιά γωνία του παρμπρίζ. Για να φτιάξετε το προφίλ σας στην υπηρεσία SEAT CONNECT θα πρέπει να έχετε τον κωδικό στη διάθεση σας.  

To S-PIN είναι ένας 4ψήφιος κωδικός ο οποίος έχει δημιουργηθεί μόλις κάνατε εγγραφή για τη διαδικασία της έκδοσης ταυτότητας SEAT ID. Θα το χρειαστείτε για να ξεκλειδώσετε και να κλειδώσετε από μακριά και να διαχειριστείτε την λειτουργία του κλιματισμού ασύρματα. 

Μόλις δημιουργήσετε την ταυτότητα SEAT ID, θα λάβετε ένα email το οποίο θα σας ζητά να επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό σας. Είναι πιθανό να χρειαστούν μερικά λεπτά μέχρι να έρθει το email επιβεβαίωσης στα εισερχόμενα σας (θυμηθείτε να τσεκάρετε τον φάκελο των spam). Ανοίξτε το email και κλικάρετε το σύνδεσμο για να επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό σας. Τότε, θα μεταφερθείτε αυτομάτως στη σελίδα της Seat, όπου και θα μπορείτε να συνδεθείτε με την ταυτότητα SEAT ID. Τώρα που έχετε κάνει εγγραφή, το μόνο που χρειάζεται είναι να καταχωρήσετε το αυτοκίνητο σας και να το συνδέσετε με τον δικό σας λογαριασμό χρήστη. Πλέον μπορείτε να απολαύσετε όλες τις διαδικτυακές υπηρεσίες SEAT CONNECT.

Αν δεν λάβετε το email επιβεβαίωσης, παρακαλώ επικοινωνήστε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της SEAT και εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο για να σας εξυπηρετήσουμε.

Για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες SEAT CONNECT, πρέπει να κάνετε εγγραφή ενός οχήματος στο λογαριασμό χρήστη σας. Για να το κάνετε αυτό, συνδεθείτε στη σελίδα my.seat και εισάγετε τον αριθμό πλαισίου. Θα λάβετε έναν 8ψήφιο κωδικό (κωδικός σύζευξης), τον οποίο και θα πρέπει να εισάγετε στο σύστημα πλοήγησης για να ολοκληρωθεί η εγγραφή.

(Ρυθμίσεις -> Διαδικτυακές υπηρεσίες -> Εγγραφή).

Καταρχήν, επιβεβαιώστε πως έχετε εφαρμόσει όλα τα παρακάτω:

-          Καλή σύνδεση στο διαδίκτυο

-          Ο αριθμός πλαισίου είναι σωστός

-          Το μοντέλο είναι συμβατό με τις συγκεκριμένες υπηρεσίες.

-          Είναι έγκυρη η άδεια υπηρεσιών (κατά περίπτωση)

Αν κανένα από τα παραπάνω δεν βοηθάει στη λύση του προβλήματος σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την αντιπροσωπεία. 

 

Αν δεν κάνετε εγγραφή και δεν ενεργοποιήσετε πλήρως το SEAT CONNECT, τότε θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο τις υπηρεσίες που απαιτεί ο νόμος. (Δημόσια κλήση έκτακτης ανάγκης). 

Η SEAT διατηρεί μία βάση δεδομένων με τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούν οι πελάτες μας, όπως και άλλες πληροφορίες που είναι απαραίτητες έτσι ώστε να μπορούν να προσφερθούν οι υπηρεσίες SEAT CONNECT. ‘Oπως τα δεδομένα του οχήματος και ο γεωγραφικός εντοπισμός του. Όλες οι πληροφορίες που προέρχονται από τη χρήση του SEAT CONNECT ανήκουν στον πελάτη. Έτσι, η χρήση των δεδομένων εξαρτάται από τη ρητή συγκατάθεση των πελατών.

Όλη η χρήση των δεδομένων πραγματοποιείται σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων της Ευρωπαϊκής Ένωσης (GDPR). Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου SEAT CONNECT.

Παρακαλούμε σημειώστε πώς όλες οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται μόνο από τη SEAT και τους συνεργάτες διανομής των υπηρεσιών. Οι πληροφορίες δεν μοιράζονται με τρίτους για διαφημιστικούς σκοπούς και στις περισσότερες περιπτώσεις παραμένουν ανώνυμες. (μη – ανώνυμες πληροφορίες κρατούνται μόνο σε περίπτωση που είναι απαραίτητο). Σε τέτοιες περιπτώσεις η SEAT επεξεργάζεται τις πληροφορίες σύμφωνα με αυστηρές οδηγίες ασφαλείας.

 

Πρέπει να έχετε στην κατοχή σας ένα από τα ακόλουθα μοντέλα:

 • SEAT Leon παραγωγής από το Μάιο του 2020 και έπειτα
 • SEAT Arona, Ateca, Ibiza και Tarraco παραγωγής από το Σεπτέμβριο του 2020 και έπειτα

To SEAT CONNECT είναι διαθέσιμο σε Γερμανία, Βέλγιο, Τσεχία, Δανία, Φινλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Γαλλία, Μ.Βρετανία, Ιρλανδία, Αυστρία, Ελβετία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Πολωνία, Ουγγαρία, Ελλάδα, Κύπρο, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Κροατία, Σλοβενία, Μάλτα, Σλοβακία, Ανδόρα, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Σερβία, Αλβανία, Σκόπια, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Ουκρανία, Μαυροβούνιο και Γιβραλτάρ.

Για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη διαθεσιμότητα στην χώρα σας, επισκεφτείτε τη σελίδα My SEAT: my.seat

Η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος ποικίλει ανάλογα τη χώρα που βρίσκεστε και το επίπεδο του εξοπλισμού του μοντέλου. Σε κάθε περίπτωση έχει διάρκεια τουλάχιστον 12 μηνών. Η χρονική περίοδος των υπηρεσιών συνδέεται με το αυτοκίνητο σας και εμφανίζεται στο λογαριασμό χρήστη σας. Όταν η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος ολοκληρωθεί, θα πρέπει να ανανεώσετε τη συνδρομή, έτσι ώστε να εξακολουθείτε να απολαμβάνετε την υπηρεσία.

Η ενεργοποίηση από το αυτοκίνητο σας επιτρέπει να καταχωρήσετε το όχημα σας (όσο είστε στο εσωτερικό του) συνδέοντας το με την ταυτότητα SEAT ID, έτσι ώστε να μπορείτε να ξεκινήσετε να κάνετε χρήση των υπηρεσιών SEAT CONNECT.

Η βοηθός καταχώρησης θα σας καθοδηγήσει μέσα από την απλή διαδικασία που απαιτείται, συνδέοντας την ταυτότητα SEAT ID στο όχημα σας, κάνοντας σύνδεση και εγγραφή του οχήματος σας, και προσθέτοντας το στο τέλος στο Garage. Κατά τη διάρκεια της καταχώρησης, μπορείτε να διαβάσετε όλες τις νομικές πληροφορίες και να κάνετε αποδοχή όρων συμβολαίου.

Καταρχάς, ελέγξτε αν το αυτοκίνητο σας έχει ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο και ότι ο κωδικός εγγραφής που χρησιμοποιείται δεν έχει λήξει (ο κωδικός εγγραφής είναι έγκυρος για ένα χρόνο). Αν αυτό δεν λύνει το πρόβλημα σας, δοκιμάστε να διαγράψετε το όχημα από το Garage σας στο site My SEAT και δοκιμάστε να το προσθέσετε ξανά. Θα λάβετε έναν νέο κωδικό εγγραφής, τον οποίο και μπορείτε να εισάγετε στο αυτοκίνητο σας.

 

Μπορείτε να επιλέξετε και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών λειτουργιών απορρήτου, μέσω των ενοτήτων του Κέντρου διαχείρισης υπηρεσιών και ελέγχου στο σύστημα πολυμέσων.

Σε περίπτωση κλοπής της συσκευής σας μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης, μέσα από τη σελίδα My SEAT κάνοντας χρήση διαφορετικής συσκευής. Ο νέος κωδικός θα είναι απαραίτητος όταν χρειαστεί να γίνει χρήση κάθε υπηρεσίας της εφαρμογής SEAT Connect. Για επιπλέον ασφάλεια, μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις της εφαρμογής έτσι ώστε να χρειάζεται η εισαγωγή του κωδικού κάθε 5, 10 ή 15 λεπτά που δεν γίνεται χρήση του λογαριασμού. 

Καταρχάς, βεβαιωθείτε πως έχετε εγκαταστήσει στην συσκευή σας την τελευταία έκδοση της εφαρμογής. Για να το ελέγξετε επισκεφτείτε το Apple App Store ή το Google Play Store και κάντε εγκατάσταση των νεότερων διαθέσιμων ενημερώσεων.

Αν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα προσπαθώντας να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας SEAT CONNECT, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα που έχετε την ταυτότητα SEAT ID και να κάνετε χρήση του email με το οποίο έγινε αρχικά η εγγραφή σας. Το όνομα χρήστη, ή το κινητό σας τηλέφωνο θα βοηθήσουν στην αναγνώριση του λογαριασμού σας και θα ανανεώσουν τον κωδικό σας. Αν το πρόβλημα και πάλι δεν λυθεί, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών SEAT CONNECT και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να σας βοηθήσουμε.

 

Ναι, πηγαίνοντας στο μενού του Infotainment στο αυτοκίνητο, στην ενότητα "Χρήστης" (User) και πατώντας "Διαγραφή χρήστη/Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις" (Delete user/Restore to Factory settings). Όλα τα δεδομένα σας θα διαγραφούν από το αυτοκίνητο και από το backend της SEAT. Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη προϋπόθεση σε περίπτωση μεταβίβασης κυριότητας. 

*SEAT Leon παραγωγής από το Μάιο του 2020 και έπειτα. SEAT Arona, Ateca, Ibiza και Tarraco παραγωγής από το Σεπτέμβριο του 2020 και έπειτα