Έχετε ερωτήσεις;

1

Ζητήστε πληροφορίες

2

Τίτλος:

Βασικές πληροφορίες προστασίας δεδομένων

Υπεύθυνος Δεδομένων:
AUTOHELLAS A.T.E.E.

Σκοποί:
Διαχείριση του αιτήματός σας και επικοινωνία μαζί σας για την εκπλήρωση του συγκεκριμένου αιτήματος/ ερωτήματος/ αξίωσης.

Νομιμότητα:
Συναίνεση του υποκειμένου των δεδομένων.

Παραλήπτες:
Για να διαχειριστούμε το αίτημά σας, όπου απαιτείται, η  AUTOHELLAS ATEE, μπορεί να επικοινωνήσει τα προσωπικά σας στοιχεία σε κάποιο Εξουσιοδοτημένο Διανομέα SEAT  SEAT ή σε κάποιο Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη SEAT SERVICE ή σε συνεργαζόμενες εταιρείες.

Δικαιώματα του υποκειμένου των δεδομένων:
Έχετε το δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία, πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής των δεδομένων καθώς και άλλα δικαιώματα τα οποία περιγράφονται λεπτομερώς στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, με γραπτό αίτημά σας προς το Τμήμα Εξυπηρέτησης  Πελατών ΤΕΧΝΟΚΑΡ, Βιλτανιώτη 31 Κ. Κηφισιά 14564 Ελλάδα ή με email στο gdpr@seat.gr

Επιπλέον πληροφορίες:
Μπορείτε να βρείτε επιπλέον πληροφορίες στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς μέσω του Κέντρου Εξυπηρέτησης SEAT Line* (δωρεάν γραμμή εξυπηρέτησης) 800-11-80000 (από σταθερό) ή 211-102-5710 (από σταθερό ή κινητό).

* Από Δευτέρα έως και Σάββατο, από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 09:00 το βράδυ. Το Κέντρο δε λειτουργεί την Κυριακή και τις επίσημες αργίες.