en:Εταιρεία:News & Events:Events:Primavera Sound, taking the music experience to the next level GR/EL

Η SEAT περήφανος χορηγός του Primavera Sound για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Η SEAT γιορτάζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη στρατηγική συνεργασία της με το Primavera Sound, ένα από τα πιο δημοφιλή μουσικά φεστιβάλ στη διεθνή σκηνή, το οποίο φέτος αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω από 220.00 επισκέπτες. Με αυτή την κίνηση, η αυτοκινητοβιομηχανία συνδέεται με το νεανικό πνεύμα την πόλης της Βαρκαλώνης και το πάθος για μουσικά και διεθνή ταλέντα.

Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνει αρκετές ενέργειες με πρωτοβουλία της SEAT, όπως η νέα ψηφιακή και οπτικοακουστική πλατφόρμα Radio Primavera Sound, το SEAT Village Stage το οποίο θα παρουσιάσει 13 διεθνείς και εγχώριους καλλιτέχνες της hip hop καθώς και DJs από τρία διεθνούς φήμης indie συγκροτήματα που θα κλείνουν το πρόγραμμα κάθε βραδιάς. Συνεχίζοντας επίσης την παράδοση της προηγούμενης χρονιάς, η μάρκα δανείζει το όνομά της στη δημόσια εξέδρα “Created in Barcelona”.

Η SEAT global Marketing Director Susanne Franz επεσήμανε ότι «το Primavera Sound είναι ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ στον κόσμο που έχει τις ρίζες του στην πολιτισμικά πλούσια πόλη της Βαρκελώνης. Συμμετέχοντας ακόμη ένα χρόνο στο φεστιβάλ επιβεβαιώνεται η δέσμευση μας στα ταλέντα της πόλης και στην μουσική. Μέσα από την παρουσία μας και αυτή τη χρονιά στο Primavera Sound, στοχεύουμε να οδηγήσουμε την εμπειρία των φεστιβάλ στο επόμενο επίπεδο μέσω ξεχωριστών μουσικών ταλέντων και εξυπηρέτησης των επισκεπτών κατά τη μεταφορά τους στο εσωτερικό του φεστιβάλ».

Από τη Βαρκελώνη στον κόσμο του hip hop

Η SEAT επιστρέφει και φέτος στο φεστιβάλ Primavera Sound ως στρατηγικός εταίρος.

Το SEAT Village που πέρυσι φιλοξένησε το μουσικό παρελθόν του φεστιβάλ με τη βοήθεια επαγγελματία DJ (στην πραγματικότητα ενός ρομπότ) όπου οι επισκέπτες μπορούσαν να ζητήσουν να ακούσουν τραγούδια και μουσικά είδη που χρονολογούνταν από τις αρχές αυτού του μουσικού γεγονότος, φέτος προσθέτει στο line-up 13 καλλιτέχνες της hip hop και trap μουσικής. H προσέγγιση αυτή θα δώσει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να εξερευνήσουν το παρόν και το μέλλον της μουσικής σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον με εμφανίσεις όπως των Little Simz, Mucho Muchacho, Junglepussy και Kaydy Cain μεταξύ άλλων πρωταγωνιστών της μουσικής. Επιπλέον, τρείς DJs από μυθικές indie μπάντες, o Jarvis Cocker (Pulp), o Tim Burgess (The Charlatans) και ο Richard Colburn (Belle & Sebastian) θα ζωντανέψουν τη σκηνή μέχρι το κλείσιμο της κάθε βραδιάς.

Επιπλέον, το SEAT Stage θα φιλοξενήσει τη Miley Cyrus μόλις μία μέρα μετά την παρουσίαση της τελευταίας κυκλοφορίας της στον κόσμο. Άλλοι διεθνώς αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες που θα βρεθούν επί σκηνής θα είναι οι Solange, Interpol, Carly Rae Jepsen ή James Blake.

Radio Primavera Sound

Η νέα ψηφιακή και οπτικοακουστική ραδιοφωνική πλατφόρμα προσφέρει on-demand μουσικό και πολιτιστικό πρόγραμμα μέσω ζωντανής μετάδοσης 24/7, 365 ημέρες το χρόνο. Ως στρατηγικός εταίρος, η SEAT έχει δύο ραδιοφωνικές εκπομπές. Στη φετινή έκδοση, το Radio Primavera Sound και η SEAT μετακινούν τα στούντιο ηχογραφήσεων στην καρδιά του φεστιβάλ για να εκπέμπουν ένα ειδικό πρόγραμμα Primavera Sound που θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις καθώς και τις τελευταίες μουσικές επιτυχίες. Οι ακροατές μπορούν να συντονιστούν στο πρόγραμμα μέσω μιας εφαρμογής για κινητά, η οποία είναι τώρα διαθέσιμη για IOS και σύντομα για το Android, ή μέσω της ιστοσελίδας https://www.primaverasound.com/radio.

Ένας διαφορετικός τρόπος να βιώσετε τη μουσική

Σε αυτή τη νέα έκδοση, η SEAT πραγματοποιεί επίσης ενέργειες σχετικές με την τέχνη του δρόμου προκειμένου να προσθέσει χρώμα και δημιουργικότητα στο φεστιβάλ. Η μάρκα προωθεί ένα χώρο συνεργασίας για περισσότερους από 15 εγχώριους και διεθνείς καλλιτέχνες που έχουν δεσμευτεί να ζωντανέψουν ιστορικά Primavera Sound τραγούδια σε τοιχογραφίες διάσπαρτες γύρω από το φεστιβάλ.

SEAT Lost&Sound app

Τα φεστιβάλ μουσικής είναι γεμάτα από κόσμο και διαφορετικά μουσικά δρώμενα και έτσι είναι εύκολο να χάσετε τους φίλους σας. Για να αποφευχθεί αυτό, η SEAT δημιούργησε το SEAT Lost&Sound app. Αυτή η εφαρμογή για κινητά σας επιτρέπει να εντοπίσετε τους φίλους σας χρησιμοποιώντας την επαυξημένη πραγματικότητα. Για να βρείτε κάποιον, απλώς ανοίξτε την εφαρμογή, σαρώστε την περιοχή με το φακό της κάμερας και το εικονίδιο που επιλέχθηκε για το συγκεκριμένο άτομο θα εμφανιστεί στην οθόνη στο σημείο που βρίσκεται.

Festival Subtitles, μία αποκλειστική συλλογή αυτοκόλλητων ετικετών για Instagram Stories

Στη φετινή διοργάνωση του Primavera Sound, η SEAT ξεκινά για πρώτη φορά μια συλλογή αυτοκόλλητων ετικετών για Instagram Stories, σχεδιασμένα αποκλειστικά για χρήση κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Ο στόχος αυτής της ενέργειας είναι να δώσει στους οπαδούς ένα εργαλείο για να μοιραστούν την εμπειρία τους με έναν πρωτότυπο τρόπο. Για να εντοπίσουν τα αυτοκόλλητα οι χρήστες, θα πρέπει να πληκτρολογήσουν "Primavera Sound" στην καρτέλα Finder GIFS στο Instagram.

Αστική κινητικότητα που μετακινείται στη μουσική

Στα πλαίσια της δέσμευσης για παροχή υπηρεσιών κινητικότητας, η SEAT στο φετινό φεστιβάλ προσφέρει σε όλους τους επισκπέπτες δωρεάν υπηρεσία λεωφορείων σε ώρες αιχμής που συνδέουν το Parc del Fórum με το κέντρο της Βαρκελώνης. Επιπλέον, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η εταιρεία παρέχει επίσης δύο δρομολόγια λεωφορείων εντός του χώρου του φεστιβάλ που συνδέουν τέσσερις μεγάλους κόμβους, συμπεριλαμβανομένων των Primavera Bits και την κύρια σκηνή, η οποία επίσης χρηματοδοτείται από το SEAT.