Εκεί που νομίζατε ότι τα οικογενειακά αυτοκίνητα είναι πληκτικά, ήρθε το Alhambra και το Toledo. Μοντέλα ευρύχωρα, προσαρμοστικά και γεμάτα διασκεδαστική τεχνολογία. Έχουν χώρο για όλη την οικογένεια , καθώς και άφθονα χαρακτηριστικά για να είναι όλοι ασφαλείς και χαρούμενοι.
Το Νέο SEAT Alhambra

Η τεχνολογία του οικογενειακού SEAT Alhambra προσφέρει απόλαυση, και κάνει αυτό το πολυμορφικό πιο αποδοτικό. Μπείτε μέσα στο Alhambra Ecomotive, και γνωρίστε έναν κινητήρα που είναι φιλικός στο περιβάλλον και έχει από τις πιο χαμηλές εκπομπές ρύπων στην κατηγορία του. Προσφέρει τη δύναμη και την ανταπόκριση που θέλετε, και οικονομία. Με το Alhambra Ecomotive, μεγαλύτερη οικογένεια δεν σημαίνει αυτόματα και μεγαλύτερο αποτύπωμα άνθρακα.


SEAT Toledo


Δώστε στους δικούς σας ό,τι χρειάζονται για να είναι ασφαλείς και άνετοι. Το Toledo σχεδιάστηκε με γνώμονα την οικογένεια, και προσφέρει σπορ αίσθηση, στιλ και αξεσουάρ που εξασφαλίζουν τέλειο ταξίδι από την αρχή ώς το τέλος. Με το σύστημα Sat Nav, δεν χάνεστε ποτέ. Τα Full LED χαρίζουν στο Toledo την πιο προηγμένη τεχνολογία φωτισμού, μπροστά, πίσω, ακόμα και στην πινακίδα.

Τα παιδιά ψυχαγωγούνται με σύστημα infotainment και οθόνες DVD. Επίσης, μπορείτε να πάρετε ό,τι θέλετε μαζί σας χάρη στον μεγάλο χώρο αποσκευών και τα προαιρετικά συστήματα φόρτωσης ποδηλάτων και εξοπλισμού σκι. Το Toledo σχεδιάστηκε με γνώμονα τον άνθρωπο είναι το οικογενειακό μοντέλο που σας ταιριάζει.