Οι κινητήρες πετρελαίου και βενζίνης μας φτιάχτηκαν για να μείνουν αξέχαστοι σε εσάς, αλλά όχι και το περιβάλλον. Έτσι, η γκάμα των κινητήρων TSI, TDI και Ecomotive έχουν υψηλές επιδόσεις και χαμηλές εκπομπές.

Το νέο SEAT Ibiza 

Στην καρδιά του νέου SEAT Ibiza βρίσκονται τρεις διαφορετικοί κινητήρες για διαφορετικά οδηγικά στιλ. Συγκεκριμένα ο κινητήρας βενζίνης 1.0 MPI 75 hp ή δύο επιλογές του 1.0 EcoTSI με 95 hp και115 hp. Με μία μέση κατανάλωση από 4.7 – 4.9 l/100 km και εκπομπές CO2 από 106 – 112 g/km, η γκάμα Ecomotive για το Ibiza προσφέρει μειωμένες εκπομπές και κατανάλωση καυσίμου. Συνδυάστε όλα αυτά με ένα κιβώτιο DSG επόμενης γενιάς με λειτουργία Start/Stop και όλη αυτή η ισχύς μεταφράζεται σε μία πιο φρέσκια και ξεχωριστή εμπειρία. Εδώ ξεκινάει η περιπέτεια. 


SEAT Leon


Το Leon διαθέτει μια γκάμα 32 αποδοτικών κινητήρων με εξαιρετικές επιδόσεις, όπως τους TDI κοινού συσσωρευτή που φτάνει έως και τους 184 ίππους. Τόσο οι κινητήρες πετρελαίου όσο και βενζίνης είναι φιλικοί στο περιβάλλον και συμμορφώνονται με τις αυστηρές προδιαγραφές εκπομπών ρύπων EU6. Φυσικά, όσοι θέλουν ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις μπορούν να στραφούν στο Leon CUPRA με κινητήρα TSI 2,0 λίτρων και 300 ίππων, το οποίο θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο περιπετειώδεις οδηγούς.  


SEAT Mii


Διαλέξτε τον αποδοτικό κινητήρα 1,0 λίτρου με 60 ίππους ή τον 1,0 λίτρου με 75 ίππους. Γεννήθηκαν για να τα δίνουν όλα και έχουν κατεβάσει τις εκπομπές CO2 στα 105 και 108 g/km αντίστοιχα. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε τον Ecomotive που προσφέρει μειωμένο κόστος καυσίμου και χαμηλότερες εκπομπές CO2 που φτάνουν μόλις τα 94 g/km.


SEAT Toledo


Το TOLEDO εξασφαλίζει πολύ χαμηλές εκπομπές CO2 που κάνουν δυνατή τη βιώσιμη μετακίνηση και το σεβασμό στο περιβάλλον. Τα μοντέλα Ecomotive είναι πετυχημένα χάρη στο εκπληκτικό αεροδυναμικό τους σχέδιο και τους κινητήρες TSI και TDI που βελτιώνουν την απόδοση. 


SEAT Ateca


Το SEAT ATECA προσφέρει μία γκάμα ισχυρών και αποδοτικών κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου TSI και TDI από 115hp έως 190 hp. Όλοι οι κινητήρες κατασκευάζονται για μέγιστη αποδοτικότητα, χωρίς να συμβιβάζονται στις δυναμικές επιδόσεις. Η γκάμα διαθέτει μία έκδοση Ecomotive με τεχνολογία Start&Stop για μέγιστη αποδοτικότητα. Όλοι οι κινητήρες TSI επωφελούνται επίσης από την τεχνολογία Start&Stop βάζοντας σε προτεραιότητα το περιβάλλον και την άνετη οδήγηση. 


Το Νέο SEAT Alhambra


Το νέο Alhambra έχει γκάμα κινητήρων TSI και TDI, που αξιοποιούν στο έπακρο την άμεση έγχυση και το τούρμπο. Οι κινητήρες TSI χαρίζουν έως και 150 ίππους, και οι TDI 150, και 184 ίππους αντίστοιχα. 

Τα περισσότερα Alhambra διαθέτουν τεχνολογία Start/Stop και σύστημα ανάκτησης ενέργειας, το οποίο μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και χαρίζουν δυναμικές επιδόσεις. Και το καλύτερο από όλα; Το Alhambra TDI είναι επίσης εξοπλισμένο με καταλυτικό μετατροπέα SCR, που κάνει το ντιζελοκίνητο μοντέλο ένα από τα πιο καθαρά πολυμορφικά.