Η γκάμα της SEAT προσφέρει μοντέλα που ταιριάζουν με τις ανάγκες, αλλά και την τσέπη σας. Στην πραγματικότητα, οι νέες τιμές αυτοκινήτων και οι προσφορές fleet είναι τόσο εντυπωσιακές όσο τα χαρακτηριστικά και η τεχνολογία που θα βρεις σε αυτά. Είναι προσιτά, εξοπλισμένα με πρόσθετα χαρακτηριστικά και σχεδιασμένα για να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο το νέο σας SEAT.

SEAT Service

Το SEAT Service είναι εδώ για να σας βοηθήσει να απολαύσετε τον δρόμο. Προσφέρει βέλτιστα επίπεδα υπηρεσιών και παρέχει ποιοτικές επισκευές και συντήρηση στο SEAT σας. Παρέχεται εγγύηση εργασίας και χρησιμοποιούνται μόνο γνήσια Αξεσουάρ και Ανταλλακτικά. Εργαζόμαστε με πάθος και δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια για να εξασφαλίσουμε ότι θα παραλάβετε το SEAT σας σε άριστη κατάσταση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι μπορεί να σας προσφέρει το SEAT Service μπορείτε να ενημερωθείτε μέσω του website ή να επικοινωνήσετε με ένα συνεργάστη SEAT Service.


SEAT Fleet και Business

Το SEAT Fleet βρίσκεται στο προσκήνιο για πολλά χρόνια, χωρίς να συμβιβάζεται ποτέ στις υπηρεσίες, τους όρους ή τη γκάμα των αυτοκινήτων. Οι υψηλές προδιαγραφές είναι απαραίτητες γιατί όταν πρόκειται να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, μόνο το καλύτερο είναι αρκετά καλό. Η ομάδα των ειδικών μας θα διασφαλίσει ότι θα βρείτε το κατάλληλο μοντέλο με τις καλύτερες προδιαγραφές. Ανάμεσα στη μεγάλη γκάμα των μοντέλων μας υπάρχει και η γκάμα των Ecomotive που διαθέτει μερικούς από τους πιο αποδοτικούς κινητήρες. Μάθετε περισσότερα για τις προσφορές μας εδώ.