Στη SEAT, διαθέτουμε μια πλούσια ποικιλία από πρακτικά και στιλάτα μοντέλα χάτσμπακ. Τρίπορτα ή πεντάπορτα, τα χάτσμπακ της SEAT χαρίζουν απίστευτη άνεση και σπορ εμφάνιση. 

Το νέο SEAT Ibiza

Το νέο χάτσμπακ Ibiza είναι καθαρή περιπέτεια. Απολαύστε νέες αιχμηρές γραμμές και περισσότερο χώρο στο εσωτερικό. Με τεχνολογία Full Link, σύστημα Infotainment με οθόνη αφής 8", εύκολη ασύρματη φόρτιση και μία σειρά από συστήματα υποβοήθησης του οδηγού όπως το σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, κουμπί Heartbeat , ACC, εμπρόσθια και οπίσθια κάμερα, θα είστε έτοιμοι για τα πάντα.


SEAT Leon


Ανακαλύψτε το SEAT Leon ST, το πεντάθυρο χάτσμπακ ή το τρίθυρο κουπέ. Αυτά τα μοντέλα είναι γεμάτα στιλ, ουσία και ιδιαίτερο χαρακτήρα. Οι ελκυστικές γραμμές, ο ελαφρύς σκελετός και η πληθώρα τεχνολογικών χαρακτηριστικών αιχμής (όπως οι προβολείς Full LED) τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Επιπλέον, υπάρχει λειτουργία υποβοήθησης στάθμευσης, ηλεκτρική ηλιοροφή και σύστημα Full Link της SEAT μέσα από το οποίο ελέγχετε την ψυχαγωγία, τις επικοινωνίες καθώς και τις λειτουργίες του αυτοκινήτου. Είναι ένα μοντέλο που φτιάχτηκε σήμερα για τους δρόμους του μέλλοντος. 


Το SEAT ATECA


Ανακαλύψτε το νέο Ateca. Η παραμικρή του λεπτομέρεια φτιάχτηκε με στόχο να κάνει την καθημερινότητα σας απολαυστική. Έχει ό,τι θέλετε από άποψη τεχνολογίας και οι γραμμές του δίνουν νέο νόημα στο ντιζάιν. Επίσης, το μοντέλο περιλαμβάνει τεχνολογία αιχμής, όπως για παράδειγμα Front Assist, υποβοήθηση στάθμευσης, υποβοήθηση cruise control και χαμηλό φωτισμό.


Το SEAT Alhambra


Κάθε οικογένεια είναι ξεχωριστή, γι’ αυτό έπρεπε να δημιουργήσουμε ένα μοντέλο που να ταιριάζει σε κάθε τύπο. Και το όνομα αυτού, νέο Alhambra. Ένα πολυμορφικό χάτσμπακ που φροντίζει την ασφάλεια αλλά και την ψυχαγωγία κάθε οικογένειας. Διαθέτει προαιρετικές αυτόματες συρόμενες πόρτες, προαιρετικό Drive Profile, προαιρετική υποβοήθηση στάθμευσης και πανοραμική ηλιοροφή. Ο εσωτερικός χώρος αγγίζει το απίστευτο νούμερο των 2340 λίτρων και είναι γεμάτος τεχνολογικά χαρακτηριστικά, όπως για παράδειγμα το σύστημα πολυμέσων με Bluetooth®. Αυτό το μοντέλο έχει ό,τι λαχταρά μια οικογένεια.