Στη SEAT, θέλουμε τα μοντέλα μας να είναι εξίσου οικονομικά και απολαυστικά. Και αυτό το πετύχαμε με τη γκάμα Ecomotive. Χάρη στη βοήθεια της προηγμένης τεχνολογίας, τα πράσινα αυτοκίνητά μας καταφέρνουν να μειώσουν την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 χωρίς να κάνουν κανέναν συμβιβασμό στις επιδόσεις. Έτσι, επιβαρύνουμε λιγότερο το περιβάλλον, αλλά και την τσέπη σας.
Το μυστικό κρύβεται στην τεχνολογία. Αυτή η γκάμα είναι εξοπλισμένη με πρωτοποριακό σύστημα Start/Stop, το οποίο σβήνει τη μηχανή του αυτοκινήτου όταν αυτό είναι σταματημένο στα φανάρια. Με το που πατήσετε τον συμπλέκτη, το αυτοκίνητο παίρνει πάλι εμπρός. Επίσης, το μοντέλο διαθέτει συστήμα ανάκτησης ενέργειας, το οποίο αποθηκεύει την ενέργεια που χάνεται όταν φρενάρουμε και τη διοχετεύει στο γκάζι ή την εκκίνηση του αυτοκινήτου. Σταδιακά, αυτό θα σας εξοικονομήσει καύσιμα, καθώς και θα μειώσει τις εκπομπές CO2.

Αυτή ακριβώς η πανέξυπνη τεχνολογία μάς βοήθησε να φτιάξουμε αποδοτικά αυτοκίνητα που διαθέτουν από τις χαμηλότερες εκπομπές στην κατηγορία τους. Δοκιμάστε τα και θα δείτε ότι τα πράσινα αυτοκίνητα είναι μέσα στις συγκινήσεις.