Τα crossover της SEAT φτιάχτηκαν ώστε να προσαρμόζονται και να αποδίδουν όσο καλύτερα γίνεται σε κάθε συνθήκες και επιφάνειες. Το πρώτο μας SUV, το Νέο Ateca, σχεδιάστηκε για να κάνει την καθημερινή ζωή στον δρόμο εύκολη και απολαυστική. Επιπλέον, το Νέο Leon X-PERIENCE, το πρώτο Leon all-road, κάνει κάθε διαδρομή ταξίδι ανακάλυψης προσφέροντας δύναμη, τεχνολογία και ευελιξία. 

SEAT ATECA

Το νέο ATECA ρίχνεται στην καθημερινότητα όλο αυτοπεποίθηση, μαζί με το ξεχωριστό και δυναμικό στιλ των έντονων γραμμών του. Στο εσωτερικό, τα πάντα έχουν φτιαχτεί για να κάνουν λίγο πιο ανάλαφρη τη ρουτίνα. Από την εργονομική κονσόλα έως τον άφθονο εσωτερικό χώρο, αυτό το SUV κάνει την καθημερινότητα να ξεπερνά κάθε προσδοκία. Επιπλέον, διαθέτει τα πιο προηγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά για να ζείτε την πόλη όσο καλύτερα γίνεται. Η τεχνολογία Full Link επιτρέπει τη σύνδεση smartphone για να χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές σας ενώ οδηγείτε, και ο ασύρματος φορτιστής κάνει τη φόρτιση παιχνιδάκι.


ΝΕΟ SEAT LEON X-PERIENCE


Το νέο Leon X-PERIENCE συνδυάζει αρμονικά ευελιξία και επιδόσεις για όσους θέλουν να εξερευνήσουν την πόλη, αλλά και να ανακαλύψουν νέα μέρη και εμπειρίες. Το νέο Leon X-PERIENCE είναι εμπνευσμένο από τις σχεδιαστικές γραμμές του Leon ST αλλά έχει περισσότερο δυναμισμό λόγω του all road χαρακτήρα του. Οι αποκλειστικοί προφυλακτήρες και το προστατευτικό του τιμονιού δίνουν στο μοντέλο εμφάνιση all road, ενώ οι υπερυψωμένες αναρτήσεις σάς πηγαίνουν σε πρωτόγνωρα μέρη. Η άρτια τετρακίνηση προσαρμόζεται στις συνθήκες οδήγησης κατανέμοντας το βάρος και στους τέσσερεις τροχούς, κάτι που αυξάνει την πρόσφυση και βελτιώνει τη συμπεριφορά και τη σταθερότητα του αυτοκινήτου. Στο εσωτερικό του, το νέο Leon X-PERIENCE διαθέτει μεγάλη ποικιλία σαλονιών, και προσαρμόσιμο χώρο αποσκευών που χωράει ό,τι χρειάζεστε στις περιπέτειές σας.