ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;

Οι υαλοκαθαριστήρες και το καθαριστικό παρμπρίζ παίζουν καθοριστικό ρόλο για την οδική ασφάλεια.

Ένας υαλοκαθαριστήρας διανύει κατά μέσο όρο 800 χλμ πάνω στο παρμπίζ κάθε έξι μήνες. Ο ήλιος, ο αέρας και η ζέστη επιβαρύνουν το λάστιχο του υαλοκαθαριστήρα, το κάνουν πορώδες, άκαμπτο και να σπάει. Οι φθαρμένοι υαλοκαθαριστήρες μπορεί να αφήσουν ένα λιπαρό στρώμα ή σημάδια στο παρμπρίζ σας, καθώς και να τρίζουν και να κουνιούνται. Αν συμβεί κάτι από τα παραπάνω, πρέπει να αντικαταστήσετε άμεσα τους υαλοκαθαριστήρες σας. Ένα βρώμικο παρμπρίζ είναι πολύ επικίνδυνο.

ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ SEAT 

Οι Γνήσιοι υαλοκαθαριστήρες SEAT αποδίδουν σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες χωρίς να αφήνουν σημάδια. Χάρη στα ποιοτικά υλικά κατασκευής τους, έχουν εξαιρετικές επιδόσεις μέχρι να ολοκληρώσουν τον κύκλο ζωής τους και αντέχουν τις χειμωνιάτικες καιρικές συνθήκες και θερμοκρασίες. Σε συνδυασμό με το καθαριστικό παρμπρίζ μας, σας χαρίζουν τέλεια ορατότητα 365 μέρες το χρόνο.

Και όπως όλα τα Γνήσια Ανταλλακτικά SEAT, έχουν την ίδια ποιότητα με αυτούς που χρησιμοποιούμε στα καινούργια μοντέλα μας, παρέχοντας μέγιστη ασφάλεια, επιδόσεις και αξιοπιστία.