ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΠΑΡΜΠΡΙΖ & ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;

Το πιθανότερο είναι να μην σας απασχολεί και πολύ το παρμπρίζ σας, ωστόσο αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του αυτοκινήτου σας. Σημάδια από πετραδάκι, ακόμα και φαινομενικά αθώες φθορές όπως στίγματα, χαραγματιές ή μικρές ρωγμές μπορούν να πάρουν μεγάλες διαστάσεις.

Οι λαμαρίνες αποτελούν ένα εξίσου παραμελημένο μέρος ενός αυτοκινήτου. Ωστόσο, εκτός του ότι εξοικονομούν καύσιμα μέσω της αεροδυναμικής τους, σε περίπτωση πρόσκρουσης θα προστατέψουν τον ανθεκτικό χώρο επιβατών, έναν από τους πιο σημαντικούς μηχανισμούς ασφάλειας σε περίπτωση ατυχήματος.

ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΚΑΙ ΛΑΜΑΡΙΝΕΣ SEAT

Αν επισκευάσετε το μοντέλο σας με Γνήσιο παρμπρίζ και λαμαρίνες της SEAT, διατηρείτε τον αρχικό σχεδιασμό, αντοχή και προφίλ ασφαλείας του αυτοκινήτου σας. Επιπλέον, δεν χάνετε την εγγύηση αντισκωριακής προστασίας και χάρη στην εύκολη τοποθέτησή τους, γλιτώνετε και χρόνο και χρήμα.

Και όπως όλα τα Γνήσια Ανταλλακτικά SEAT, τα παρμπρίζ και οι λαμαρίνες μας φτιάχνονται με τις ίδιες υψηλές προδιαγραφές που έχουν εκείνα που χρησιμοποιούνται στα καινούργια μας μοντέλα και διατίθενται με δύο χρόνια εγγύηση χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.