ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΜΠΟΥΖΙ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΤΗΡΕΣ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;

Το μπουζί αναφλέγει το μείγμα αέρα και καυσίμου στον θάλαμο καύσης ακριβώς τη σωστή στιγμή, δημιουργώντας την ισχύ που κινεί το αυτοκίνητο. Οι προθερμαντήρες βοηθούν τους πετρελαιοκινητήρες να παίρνουν εμπρός μέσα στο κρύο. Οι ελαττωματικοί προθερμαντήρες εμποδίζουν τον κινητήρα σας να πάρει εμπρός όταν κάνει κρύο, και πρέπει να αντικαθίστανται άμεσα.

Μπουζί και προθερμαντήρες πρέπει να μπορούν να αντέχουν ακραίες θερμοκρασίες και διακυμάνσεις της πίεσης. Αν έχουν χαλάσει ή είναι ελαττωματικοί, ίσως παρατηρήσετε αυξημένη κατανάλωση καυσίμου και προβλήματα στον κινητήρα.

ΓΝΗΣΙΑ ΜΠΟΥΖΙ SEAT 

Τα Γνήσια μπουζί SEAT είναι ειδικά προσαρμοσμένα στον κινητήρα του μοντέλου σας, και παρουσιάζουν εξαιρετική αντοχή στην διάβρωση και τα ιζήματα. Αντέχουν καιρό και μειώνουν τον κίνδυνο οξείδωσης και το βούλωμα των σωλήνων, μειώνοντας την κατανάλωση καυσίμων και τις εκπομπές ρύπων, αλλά και κάνουν την οδήγηση πολύ ομαλή.

Και όπως όλα τα Γνήσια Ανταλλακτικά SEAT, τα μπουζί και οι προθερμαντήρες μας κατασκευάζονται με τις ίδιες τεχνικές προδιαγραφές που ισχύουν για αυτά που χρησιμοποιούμε στα καινούργια μοντέλα μας, παρέχοντας ασφάλεια, αξιοπιστία και επιδόσεις.