ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;

Το σύστημα εξαγωγής απομακρύνει, καθαρίζει και ψύχει τα καυτά αέρια που βγάζει ο κινητήρας σας. Οι ακατάλληλες ή κακοτοποθετημένες εξατμίσεις μπορούν να προκαλέσουν φθορές στο σύστημα εξαγωγής και το κάτω μέρος του αυτοκινήτου σας. 

Όταν αντικαθιστούμε ή επισκευάζουμε μια απόληξη εξαγωγής, χρησιμοποιούμε το σωστό ανταλλακτικό που ταιριάζει στο μοντέλο, αλλά και τον κινητήρα σας.

ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ SEAT 

Οι Γνήσιες εξατμίσεις SEAT είναι ειδικά προσαρμοσμένες σε κάθε μοντέλο και κινητήρα, και κατασκευάζονται με ανθεκτικά και ποιοτικά υλικά βέλτιστου πάχους. Έχουν χαμηλό βάρος, ικανοποιούν με το παραπάνω τις απαιτήσεις των νόμιμων επιπέδων θορύβου, βελτιώνουν την κατανάλωση καυσίμου και χαρίζουν άνετη οδήγηση. Και επειδή είναι φτιαγμένες ειδικά για το SEAT σας, τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα.

Και όπως όλα τα Γνήσια Ανταλλακτικά SEAT, οι εξατμίσεις μας κατασκευάζονται με τις ίδιες προδιαγραφές που ισχύουν για αυτές που χρησιμοποιούμε στα καινούργια μοντέλα μας, εξασφαλίζοντας απόλυτη ασφάλεια, αξιοπιστία και επιδόσεις.