ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;

Εκτός του ότι κάνουν την διαδρομή σας πιο άνετη, οι αναρτήσεις είναι πολύ σημαντικές για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας, αφού παίζουν μεγάλο ρόλο για την ευστάθεια και σταθερή συμπεριφορά του. Αν οι αναρτήσεις είναι φθαρμένες, η απόσταση πέδησης και ο κίνδυνος μπλοκαρίσματος των τροχών αυξάνονται σημαντικά, αλλά και προκαλούν κραδασμούς στο τιμόνι και αυξάνουν τη φθορά των ελαστικών. Οι αναρτήσεις σας πρέπει να ελέγχονται μεταξύ 60.000 και 80.000 χλμ κατά μέγιστο.

ΓΝΗΣΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ SEAT

Οι Γνήσιες αναρτήσεις SEAT προσφέρουν εξαιρετική σταθερότητα στις στροφές και σταθερότητα στο τιμόνι. Έχουν εξαιρετική συμπεριφορά σε ανώμαλο έδαφος και βελτιώνουν τα κρατήματα στον δρόμο μειώνοντας άμεσα τα τραντάγματα. Είναι ειδικά προσαρμοσμένα σε κάθε μοντέλο SEAT, και μειώνουν τη φθορά των ελαστικών, καθώς και βελτιώνουν την κατανάλωση καυσίμου.

Και όπως όλα τα Γνήσια Ανταλλακτικά SEAT, οι αναρτήσεις μας κατασκευάζονται με τις ίδιες υψηλές προδιαγραφές που ισχύουν για αυτές που χρησιμοποιούμε στα καινούργια μοντέλα μας, παρέχοντας ασφάλεια, αξιοπιστία και επιδόσεις.