ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΟ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;

Εκτός από τις αντιψυκτικές του ιδιότητες, το ψυκτικό υγρό επίσης προστατεύει τον κινητήρα από την εσωτερική διάβρωση και τις θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 2000°C, εξουδετερώνοντας τη θερμότητα γρήγορα και αξιόπιστα. Σε ένα κλειστό σύστημα που λειτουργεί υπό πίεση, έως και 100 λίτρα ψυκτικού κυκλοφορούν κάθε λεπτό μέσα στον κινητήρα ενός κλασικού οικογενειακού αυτοκινήτου. Πρέπει να ελέγχετε τακτικά τη στάθμη του αντιψυκτικού, του ψυκτικού, αλλά κι αν υπάρχουν τυχόν διαρροές.

ΓΝΗΣΙΟ ΑΝΤΙΨΥΚΤΙΚΟ SEAT G13

Το Γνήσιο αντιψυκτικό SEAT G13 αναπτύχθηκε ειδικά για τους κινητήρες μας, και παρέχει αντιψυκτική προστασία σε θερμοκρασίες που φτάνουν έως και τους -40°C, καθώς και αυξάνουν το σημείο βρασμού του συστήματος ψύξης στους 135°C, εμποδίζοντας το ψυκτικό να εξατμιστεί στις υψηλές θερμοκρασίες. Περιέχει ειδικές ουσίες που δημιουργούν ένα προστατευτικό φιλμ στις μεταλλικές επιφάνειες του συστήματος, εμποδίζοντας τη διάβρωση. Επίσης, αποτρέπει με επιτυχία τις εναποθέσεις αλάτων και την υπεροξύτητα.

Και όπως όλα τα Γνήσια Ανταλλακτικά SEAT, και αυτό κατασκευάζεται με τις ίδιες προδιαγραφές που ισχύουν για αυτό που χρησιμοποιούμε στα καινούργια μοντέλα μας, παρέχοντας μέγιστη ασφάλεια, αξιοπιστία και επιδόσεις.