ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΦΡΕΝΑ ΚΑΙ ΥΓΡΑ ΦΡΕΝΩΝ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;

Αν υπάρχει ένα μέρος του αυτοκινήτου σας που δουλεύει πιο πολύ για να είστε ασφαλείς, αυτό είναι τα φρένα σας. Είναι πολύ σημαντικό να τα διατηρείτε σε καλή κατάσταση, ώστε να αντιδράσετε γρήγορα και με ασφάλεια, ειδικά σε επικίνδυνες συνθήκες.

Καθώς πατάτε το φρένο, τα πεντάλ υφίστανται τριβή πάνω στις κινούμενες δισκόπλακες, γι’ αυτό και τα δύο αυτά μέρη θέλουν τακτική αντικατάσταση. Το αυτοκίνητο πρέπει να φρενάρει συμμετρικά, δηλαδή και οι δύο πλευρές του να φρενάρουν με τον ίδιο βαθμό για να μην κινδυνέψει να ντεραπάρει. Έτσι, τα φρένα καλής ποιότητας, η σωστή τοποθέτησή τους και η σωστή χρήση υγρών φρένων είναι ζωτικής σημασίας.

ΓΝΗΣΙΑ ΦΡΕΝΑ SEAT 

Τα Γνήσια Φρένα SEAT έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, καλύτερη ικανότητα πέδησης, ομαλές και αθόρυβες επιδόσεις, καθώς και αποκρίνονται σε μικρότερες αποστάσεις, συμβάλλοντας στη μέγιστη ασφάλειά σας σε διάφορες συνθήκες καιρού και οδήγησης. Συνιστούμε το Γνήσιο Υγρό Φρένων για όλα τα μοντέλα μας. Η μεγάλη ρευστότητά του το κάνει να αντιδρά ταχύτερα σε χαμηλές θερμοκρασίες (έως και -40°C), και αυξάνει την ασφάλεια, καθώς και την ευστάθεια στις στροφές.

Και όπως όλα τα Γνήσια Ανταλλακτικά SEAT, τα μέρη των φρένων κατασκευάζονται ακριβώς με τις ίδιες προδιαγραφές που έχουν αυτά που βρίσκονται στα καινούργια μοντέλα για μέγιστη ασφάλεια, αξιοπιστία και επιδόσεις.