Ο νέος διαθεματικός χώρος της SEAT στη Βαρκελώνη θα ονομάζεται Casa SEAT. Η Μάρκα εμπνεύστηκε το συγκεκριμένο όνομα από μερικά από τα πιο εμβληματικά κτίρια της πόλης όπως η Casa Batlló, η Casa Milà ή η Casa Fuster, κάθε ένα αποτελεί διεθνώς αναγνωρισμένο στολίδι της μοντερνιστικής αρχιτεκτονικής. Με αυτή την κίνηση η SEAT αποτίει φόρο τιμής στη Βαρκελώνη, τους κατοίκους της και τα 30 εκατομμύρια ανθρώπους που επισκέπτονται την πόλη κάθε χρόνο και που όλοι ταυτίζονται με αυτά τα αρχιτεκτονικά αριστουργήματα.

“Το όνομα Casa SEAT προσαρμόζεται πλήρως στις αξίες που θα αντιπροσωπεύει η νέα έδρα μας στη Βαρκελώνη. Η πόλη είναι ένα μωσαϊκό ιστορικών κτιρίων που είναι διεθνώς γνωστά και των οποίων τα ονόματα φέρουν την έννοια του «σπιτιού» ” εξήγησε ο Πρόεδρος της εταιρείας Luca de Meo. “ Η Casa SEAT ενσαρκώνει τέλεια αυτό που θέλουμε να γίνει ο χώρος αυτός: το σπίτι όπου οι κάτοικοι της Βαρκελώνης και όλοι οι φίλοι της SEAT από όλο τον κόσμο θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι”.

Η Casa SEAT θα βρίσκεται στη διασταύρωση των Paseo de Gracia και Avenida Diagonal, στην καρδιά της Βαρκελώνης.

Η Casa SEAT βρίσκεται στην οδό Paseo de Gracia 109, στη διασταύρωση με την Avenida Diagonal και έχει προγραμματιστεί να ανοίξει στα τέλη του 2018. Ο νέος χώρος αυτός έχει στόχο την πλήρη ενσωμάτωσή του στην πολιτιστική και οικονομική ζωή της πόλης και σκοπό να γίνει το σημείο συνάντησης για τις νέες τάσεις και τα τοπικά και διεθνή ταλέντα. Οι νέες εγκαταστάσεις που διαθέτουν 2,600 τ.μ. εμβαδόν θα προσφέρουν πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκθέσεις, χώρους γαστρονομίας, συναυλίες και pop up stores, ανάμεσα σε άλλα.

Εκτός από την ανάδειξη των τελευταίων τάσεων σε διαφορετικές σφαίρες, οι επισκέπτες της Casa SEAT θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν και να θαυμάσουν τις πιο πρόσφατες και εξατομικευμένες εξελίξεις της Μάρκας. Ο νέος χώρος θα προσφέρει νέες μορφές πώλησης που θα διαθέτουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να παρέχουν μία μοναδική φυσική και ψηφιακή εμπειρία και η οποία θα επιτρέψει στη Μάρκα να πουλήσει τα πιο ελκυστικά μοντέλα της με ένα τρόπο που θα προσανατολίζεται στην ικανοποίηση του πελάτη. 

Created in Barcelona

Τον περασμένο Δεκέμβριο η SEAT και το δημοτικό συμβούλιο της Βαρκελώνης υπέγραψαν μία συμφωνία για τη προώθηση της καινοτομίας, της βιώσιμης κινητικότητας και της στρατολόγησης νέων ταλέντων. Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, τον περασμένο Απρίλιο εγκαινιάστηκε το SEAT Metropolis:Lab Barcelona, ένα εργαστήριο που αναζητά να αναπτύξει έξυπνες λύσεις για τη μελλοντική κινητικότητα. Με τον έλευση της Casa SEAT, η εταιρεία δείχνει για ακόμα μία φορά τη δέσμευσή της στην πόλη της Βαρκελώνης ως αναπόσπαστο μέρος του DNA της.