en:Εταιρεία:News & Events:Company:SEAT sponsors Spanish National Team GR/EL

Η SEAT νέος χορηγικός εταίρος της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου της Ισπανίας.

Η SEAT ανακοίνωσε σήμερα συμφωνία χορηγίας με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ισπανίας. Η συμφωνία υπογράφηκε μεταξύ της αυτοκινητοβιομηχανίας και της Βασιλικής Ισπανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, καθιστώντας τη SEAT χορηγό της Εθνικής Ομάδας μέχρι τον Μάρτιο 2021. Με τη συμφωνία αυτή η SEAT θα αποτελεί το επίσημο αυτοκίνητο της Εθνικής Ομάδας και θα είναι ένας από τους χορηγούς της στο FIFA World Cup Russia 2018 που ξεκινάει στις 14 Ιουνίου, καθώς και στο Euro 2020 το οποίο διεξάγεται σε 11 χώρες. Με τη συμφωνία αυτή, η SEAT, που σήμερα γιορτάζει την 68η επέτειο ίδρυσης της, επιδιώκει να φέρει τη μάρκα πιο κοντά σους οπαδούς και να ενισχύσει την εθνική και διεθνή προβολή της.

Η SEAT έρχεται πιο κοντά στους λάτρεις του ποδοσφαίρου και ενισχύει τη διεθνή προβολή της.

Ο Πρόεδρος της SEAT, Luca de Meo τόνισε ότι «με την χορηγία της Ισπανικής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, η SEAT συνεργάζεται με μία νικηφόρα ομάδα σε μία περίοδο που έχει επίσης πετύχει η ίδια σημαντικές επιτυχίες». Επιπλέον ο Luca de Meo πρόσθεσε ότι «η συμφωνία αυτή κάνει τη SEAT τη μάρκα του ισπανικού λαού και μας ενώνει γύρω από ένα κοινό πάθος, το ποδόσφαιρο, το πιο δημοφιλές άθλημα, αλλά είναι παράλληλα και η καλύτερη πλατφόρμα για να διαδωθεί το πνεύμα της μάρκας και να προβληθεί ώστε να συνεχίσει να αναπτύσσεται στην Ισπανία, στην Ευρώπη, καθώς και σε όλο τον κόσμο».

Επιπλέον, ο πρόεδρος της RFEF Marcelino Maté εξέφρασε την ικανοποίηση του για την «ειλικρινή και πιστή συνεργασία που βρήκαμε στη SEAT, μία μάρκα σημείο αναφοράς στην Ευρωπαική αγορά, που θα συνεχίσουμε μέχρι το 2021. Η Βασιλική Ισπανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει πλήρη επίγνωση της σημασίας αυτής της συμφωνίας και των οφελών που προκύπτυν από αυτήν». Ο Maté δήλωσε ότι «οι σχέσεις μεταξύ της Εθνικής Ομάδας και της SEAT θα είναι ισχυρές, έντονες, φιλικές και συμφέρουσες και για τα δύο μέρη. Από σήμερα, το Ισπανικό ποδόσφαιρο, η Εθνική Ομάδα και η SEAT, μία κορυφαία εταιρεία στο τομέα της, έχουν ένα κοινό στόχο: το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018».

Η SEAT κάνει το ντεμπούτο της ως χορηγικός εταίρος της Ισπανικής Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στις 3 Ιουνίου στον φιλικό αγώνα που έχει προγραμματιστεί κατά της Ελβετίας που θα διεξαχθεί στη Villarreal. Από το χρονικό αυτό σημείο μέχρι τον Μάρτιο του 2021, η εταιρεία θα είναι παρούσα σε τουλάχιστον 15 αγώνες που θα διεξαχθούν στην Ισπανία. Η συμφωνία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και δραστηριότητες προώθησης με κάποιους από τους παίκτες της Εθνικής Ομάδας.

Δέσμευση στον αθλητισμό

Αυτή η νέα χορηγική συμφωνία εμπίπτει στο πλαίσιο της δέσμευσης της μάρκας στις αξίες του αθλητισμού. O Γενικός Διευθυντής της SEAT Spain Mikel Palomera αναφέρει σχετικά «το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός είναι ένα σημαντικό σημείο αναφοράς για τη SEAT. Αξίες όπως η έντονη επιθυμία για υπεροχή, η σκληρή δουλειά, η ομαδική εργασία και η απαραίτητη αντοχή ταιρίαζουν απόλυτα με αυτές της μάρκας. Με τη χορηγία της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου της Ισπανίας θέλουμε να είμαστε πιο κοντά στον ισπανικό λαό και να δείξουμε πόσο περήφανοι είμαστε ως κομμάτι αυτής της χώρας».