en:Εταιρεία:News & Events:Company:Casa SEAT Opening GR/EL

Αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνια της CASA SEAT.

Η CASA SEAT πρόκειται να φτάσει στην καρδιά της Βαρκελώνης. Θα ανοίξει τις πόρτες της το πρώτο τρίμηνο του 2020 και αποτελεί φόρο τιμής της SEAT στην πόλη που ιδρύθηκε πριν από περίπου 70 χρόνια. Ο νέος διεπιστημονικός χώρος της SEAT θα βρίσκεται στη γωνία Paseo de Gracia και Avenida Diagonal, με έκταση 2.600 μ2 και θα εκτείνεται σε τέσσερις ορόφους. Το όνομα CASA SEAT είναι εμπνευσμένο από εμβληματικά κτίρια της πόλης, όπως Casa Batlló, Casa Milà ή Casa Fuster, τα οποία βρίσκονται όλα πολύ κοντά στο νέο χώρο της μάρκας.

Η CASA SEAT φιλοδοξεί να αποτελέσει κέντρο αναφοράς όπου θα παρουσιάζονται οι νέες τάσεις και τα ταλέντα της Βαρκελώνης. Οι πολίτες θα έχουν πρόσβαση στο χώρο του εστιατορίου, στο χώρο εργασίας που θα είναι ανοικτός για να φιλοξενήσει καινοτόμα projects και στην αίθουσα συνεδριάσεων για κάθε είδους δραστηριότητα που σχετίζεται με την αστική κουλτούρα, τη σχεδίαση, την τεχνολογία και τις επιχειρήσεις, μεταξύ άλλων θεμάτων.

Με αυτόν τον τρόπο, η CASA SEAT θα ενσωματωθεί στην πολιτιστική ατζέντα της πόλης, φιλοξενώντας συναυλίες, εκθέσεις τέχνης, τεχνολογικές εκθέσεις, pop up stores και όλα τα είδη εκδηλώσεων και πολιτιστικών εκφράσεων για την προώθηση και την ενίσχυση του ταλέντου τόσο των νέων όσο και των καθιερωμένων δημιουργών. Στην CASA SEAT, η εταιρεία θα παρουσιάσει το όραμα της SEAT και της CUPRA για τη μελλοντική κινητικότητα και θα ενσωματώσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ώστε να προσφέρει στους πελάτες μοναδικά προϊόντα και εμπειρίες.

«Η Βαρκελώνη ήταν η έδρα της SEAT από την ίδρυσή της το 1950 και με την CASA SEAT θέλουμε να αποτιμήσουμε ένα φόρο τιμής στην πόλη. Η CASA SEAT θα είναι το σπίτι όλων των κατοίκων της Βαρκελώνης αλλά και των φιλοξενούμενων φίλων της μάρκας, όπου θα μπορούν να ανακαλύψουν την κινητικότητα του μέλλοντος, καθώς και ένα σημείο συνάντησης για την πολιτιστική ατζέντα της πόλης. Τα εγκαίνια το 2020 θα είναι μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της 70ης επετείου της SEAT», δήλωσε ο Πρόεδρος της SEAT, Luca de Meo.

Σύμφωνα με τον CASA SEAT Director, Gabriele Palma «είναι ένας προνομιούχος χώρος συνάντησης, σε ένα σημείο ορόσημο, όπου θα συνδέσουμε την τεχνολογία και την αστική κουλτούρα. Πρόκειται να προσκαλέσουμε τις παραγωγικές και επιχειρηματικές κοινότητες ώστε να ανταλλάξουν ιδέες και να προωθήσουν τα σχέδιά τους».

H CASA SEAT έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες της στο διαδίκτυο. Με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα www.casa.seat, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μάθουν περισσότερα για το project και να παραμείνουν ενήμεροι για τα τελευταία νέα σχετικά με το χώρο και τον προγραμματισμό του.