en:Εταιρεία:News & Events:Cars:Cupra Brand Logo Launched GR/EL

CUPRA: Μία νέα Μάρκα γεννιέται

Έφτασε η στιγμή να αποκτήσει το CUPRA τη δική του ψυχή, το δικό του DNA, τη δική του ταυτότητα. Σήμερα η Μάρκα παρουσιάζει το νέο λογότυπο CUPRA δίνοντας μία πρώτη γεύση για τη μετεξέλιξη του CUPRA στη συνέχεια.

Το νέο λογότυπο ισορροπεί διαφορετικούς κόσμους και διαφορετικά στοιχεία, συνδυάζοντας το πάθος, την ακρίβεια, το στιλ και τις επιδόσεις με την αποφασιστικότητα και το θάρρος, όλα άψογα ενσωματωμένα στη νέα Μάρκα.  Δεν αποτελεί απλά το λογότυπο ενός σπορ αυτοκινήτου αλλά το σύμβολο όλων αυτών που αντιπροσωπεύει το CUPRA.

Το CUPRA θα αποτελέσει ένα νέο και μοναδικό σύγχρονο όραμα σπορ επιδόσεων, σε συνδυασμό με την ομορφιά , το στιλ, τη λειτουργικότητα, την εξατομίκευση, την τεχνολογία και την αξιοπιστία.

Αλλά το CUPRA θα είναι κάτι παραπάνω από μία μάρκα αυτοκινήτων.  Και θα αποκαλυφθεί στην επίσημη πρεμιέρα του CUPRA στις 22 Φεβρουαρίου  όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν περισσότερα σε μία αξέχαστη παρουσίαση.  Μετά την αποκάλυψή, τα πρώτα μοντέλα CUPRA θα παρουσιαστούν στο κοινό στις αρχές Μαρτίου κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Σαλονιού Αυτοκινήτου στη Γενεύη.

Η αποκάλυψη του νέου λογοτύπου σηματοδοτεί επίσης την έναρξη λειτουργίας της νέας επίσημης ιστοσελίδας της μάρκας