Συμπληρώστε το τηλέφωνό σας και ένας εκπρόσωπος της SEAT θα σας καλέσει μέσα σε λίγα λεπτά!

You need at least Flash Player 10.0 to view this page.

Get Adobe Flash player

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Οι έντονες γωνίες και οι ζωντανές καμπύλες γεφυρώνουν το χάσμα...

Διαβάστε...

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Με μια παλέτα χρωμάτων που θα ζήλευε ακόμα κι ένας Πικάσο ...

Διαβάστε...

ΤΡΟΧΟΙ

Αφιερώστε λίγο χρόνο στο διαμορφωτή μοντέλου και φτιάξτε το δικό σας SC ...

Διαβάστε...

ΦΩΤΑ FULL LED

Θυμάστε πώς είναι να φοράς ένα ολοκαίνουριο ζευγάρι γυαλιά ...

Διαβάστε...

ΗΛΙΟΡΟΦΗ

Μα φυσικά, με τέσσερα παράθυρα και δύο παρμπρίζ, ο ήλιος ...

Διαβάστε...

ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Οι έντονες γωνίες και οι ζωντανές καμπύλες γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ καλλιτεχνικού αριστουργήματος και επαναστατικού σχεδιασμού. Ο ελαφρύς και προσεγμένος σκελετός, οι λεπτοκαμωμένες αναλογίες και η τραπεζοειδής μάσκα χαρίζει στο μοντέλο ασύγκριτη παρουσία στο δρόμο. Κι αφού φτιάχτηκε ειδικά ως τρίθυρο, έχει ολόδικό του σχεδιασμό και δεν είναι απλώς η προσαρμοσμένη εκδοχή του πεντάθυρου μοντέλου.

Το SEAT Leon SC
Ασύγκριτες γραμμές.
Το SEAT Leon SC
Άψογες, τολμηρές καμπύλες.
Το SEAT Leon SC
Εμπνευσμένο σχέδιο.
Το SEAT Leon SC
Ζάντες αλουμινίου 18".
Το SEAT Leon SC
Εμπρόσθια φώτα FULL LED.
Το SEAT Leon SC
Οπίσθια φώτα LED.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Με μια παλέτα χρωμάτων που θα ζήλευε ακόμα κι ένας Πικάσο ή ένας Νταβίντσι, η επιλογή χρώματος που ταιριάζει απόλυτα με το στιλ, την προσωπικότητα και την εικόνα σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Όταν βολτάρετε στην πόλη με ένα Leon SC στην απόχρωση Emocion Red ή Technic Grey, δεν απολαμβάνετε απλώς το αστικό τοπίο, αλλά γίνεστε κομμάτι του.

ΤΡΟΧΟΙ

Αφιερώστε λίγο χρόνο σε αυτή τη σελίδα και φτιάξτε το δικό σας SC με τις ζάντες αλουμινίου που σας ταιριάζουν. Οι διαστάσεις τους είναι από 16-18 ίντσες και χαρίζουν αυτόματα στο μοντέλο πιο σπορ και ελκυστική εμφάνιση. Κι επειδή σημασία δεν έχει μόνο η όψη, αλλά και πού θα τις φορέσετε, τα ελαστικά μας είναι φτιαγμένα με μοναδικές προδιαγραφές ακρίβειας και υπόκεινται σε αυστηρές τεχνικές προδιαγραφές.

ΦΩΤΑ FULL LED

Θυμάστε πώς είναι να φοράς ένα ολοκαίνουριο ζευγάρι γυαλιά, όπου όλα αποκτούν μια απίστευτη ευκρίνεια και ακρίβεια; Προσέχεις κάθε φυλλαράκι στα δέντρα και τα χρώματα φαίνονται αλλιώς. Αυτή ακριβώς την αίσθηση χαρίζουν και οι προβολείς LED του SC, που επιπλέον, δεν χρειάζονται απολύτως καμία συντήρηση. Φωτίζουν τον δρόμο σας με ένα υπέροχο φως που επιβαρύνει ελάχιστα την όρασή σας. Και έχουν σχεδιαστεί να είναι τα μαγευτικά μάτια που καθρεφτίζουν την ψυχή του SC.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΗΛΙΟΡΟΦΗ

Μα φυσικά, με τέσσερα παράθυρα και δύο παρμπρίζ, ο ήλιος γίνεται πραγματική απόλαυση όταν οδηγείτε. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ηλιαχτίδες έρχονται από ψηλά. Γι’ αυτό, με το άγγιγμα ενός κουμπιού, η φινετσάτη γυάλινη ηλιοροφή ανοίγει κι αφήνει το φως να σας πλημμυρίσει. Περισσότερος ήλιος, αέρας και φυσικά, απόλαυση!

Bookmark and Share