Όροι Χρήσης

ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Η ΤΕΧΝΟΚΑΡ συλλέγει πληροφορίες από όλους τους χρήστες σε διάφορα σημεία στις ιστοσελίδες μας. Η ΤΕΧΝΟΚΑΡ είναι ο μοναδικός κάτοχος όλων των πληροφοριών που συλλέγονται στις ιστοσελίδες μας. Δεν θα πουλήσουμε ή ενοικιάσουμε αυτές τις πληροφορίες σε άλλους. Θα μοιραστούμε αυτές τις πληροφορίες μόνο με τους συνεργάτες μας, τους εξουσιοδοτημένους διανομείς μας και τα διαφημιστικά γραφεία που έχουν υπογράψει συμβάσεις συνεργασίας με εμάς για παροχή υπηρεσιών (πχ. Διαφημιστικό υλικό).

ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν να δώσουν προσωπικές τους πληροφορίες (όνομα, email, διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ.) με σκοπό να μπορέσουμε να τους παράσχουμε υπηρεσίες όπως διαφημιστικό υλικό και αιτήσεις για έρευνες, διαγωνισμούς, ανακοινώσεις, ειδικές προσφορές την στιγμή της αίτησης ή στο μέλλον. Σε περίπτωση που μας έχετε ήδη ανακοινώσει τα στοιχεία σας και δεν θέλετε πλέον να λαμβάνετε πληροφορίες ή ανακοινώσεις, μπορείτε να ζητήσετε να σας βγάλουμε από την λίστα μας, τηλεφωνώντας στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρίας μας.

Η ΤΕΧΝΟΚΑΡ δεν πουλάει ή ενοικιάζει στοιχεία /πληροφορίες χρηστών σε οιονδήποτε τρίτο. Όταν ένας χρήστης εγγράφεται για συγκεκριμένες υπηρεσίες και προσφορές στο site μας, θα μοιραστούμε το ονοματεπώνυμο ή άλλες απαραίτητες πληροφορίες με οιονδήποτε σχετικό συνεργάτη ώστε να παρασχεθούν οι υπηρεσίες αυτές. Η ΤΕΧΝΟΚΑΡ θα μοιραστεί στοιχεία χρηστών σύμφωνα με την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων που ίσχυε κατά την ημερομηνία συλλογής τους.

Εάν κάποιες προσωπικές πληροφορίες σας τροποποιηθούν, μπορείτε να μας γνωστοποιήσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε επικοινωνώντας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ΤΕΧΝΟΚΑΡ λαμβάνει όλα τα απαραίτητα /λογικά μέτρα για την προστασία των χρηστών και των προσωπικών τους δεδομένων, και κατά την διάρκεια της αποστολής των δεδομένων και μετά την παραλαβή τους.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ

Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε την πολιτική προστασίας όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο από την εταιρεία. Κάθε τροποποίηση θα ανακοινώνεται στην σελίδα αυτή, ώστε να υπάρχει πάντα η ενημέρωση στους χρήστες μας για το τι στοιχεία συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε και σε ποιές συνθήκες τα παρουσιάζουμε. Θα χρησιμοποιούμε, μοιράζουμε και παρουσιάζουμε στοιχεία σύμφωνα με την πολιτική προστασίας κατά την ώρα που έγινε η συλλογή τους.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ" ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η ΤΕΧΝΟΚΑΡ μπορεί να αποκαλύψει /παρουσιάσει /διαθέσει οποιαδήποτε στοιχεία σε οποιοδήποτε πρόσωπο τελεί έλεγχο, χειρίζεται νομικές υποθέσεις ή εταιρικές για την ΤΕΧΝΟΚΑΡ . Όποτε αυτό είναι δυνατό, θα απαιτήσουμε από τους παραλήπτες των στοιχείων αυτών, να συμφωνήσουν εγγράφως και να δεσμευτούν ότι τα στοιχεία που τους χορηγούνται είναι απόρρητα και ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία αυτά μόνο για τον συγκεκριμένο σκοπό για τον οποίο τα έλαβαν, καθώς και να τα επιστρέψουν ή να τα καταστρέψουν μόλις η εργασία τους ολοκληρωθεί.

Επίσης είναι δυνατό να διαθέσουμε αυτά τα στοιχεία, εάν αυτό απαιτηθεί από δικαστικό έγγραφο /παραγγελία /ένταλμα. Εάν είναι δυνατό, η ΤΕΧΝΟΚΑΡ θα ενημερώσει τον χρήστη μέσω email ότι αυτά τα στοιχεία θα δοθούν ή έχουν δοθεί. Επίσης είναι δυνατόν να διαθέσουμε όποια στοιχεία, εάν αυτό κριθεί αναγκαίο για την προστασία της ασφάλειας των α) ιδιωτών β) του κοινού γ) της ΤΕΧΝΟΚΑΡ και της SEAT και του web site.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΚΑΡ

Για να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, μπορείτε να στείλετε αλληλογραφία στο:

Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών ΤΕΧΝΟΚΑΡ
Βιλτανιώτη 31 Κ. Κηφισιά 14564 Ελλάδα

ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς με το Κέντρο Εξυπηρέτησης SEAT Line              800-11-80000 (δωρεάν πρόσβαση από σταθερό) ή 211-102-5710 (πρόσβαση από σταθερό & κινητό), από Δευτέρα έως και Σάββατο, από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 09:00 το βράδυ. Το Κέντρο δε λειτουργεί την Κυριακή και τις επίσημες αργίες.