en:Εταιρεία:History:2000 GR/EL

Μεγαλύτεροι και καλύτεροι

Δεκαετία 2000

Γιορτάζουμε 50 χρόνια ανάπτυξης και επιτυχίας με νέες προσθήκες όπως το SEAT Leon και το SEAT Service.

Επιστροφή στην Αρχική

2000

Αποκαλύπτεται το πρωτότυπο SEAT Salsa. Καλωσορίζουμε τον Βασιλιά Juan Carlos I και τον Πρίγκηπα των Asturias στην 50η μας επέτειο.

2001

Μία χρονιά γεμάτη νέα. Το νέο SEAT Ibiza κάνει το ντεμπούτο του. Και το πρωτότυπο σπορ SEAT Leon CUPRA R αποκαλύπτεται.

2002

Φτάνει το οικογενειακό SEAT Cordoba. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την Audi και τη Lamborghini, στα πλαίσια του Volkswagen Group.

2003

Το πρωτότυπο SEAT Altea παρουσιάζεται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Οικογενειακός σχεδιασμός με τολμηρή προσωπικότητα.

2004

Το πρωτότυπο SEAT Altea κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στη Γενεύη. Το σπορ SEAT Ibiza FR και SEAT Ibiza CUPRA μας πηγαίνουν ακόμη πιο γρήγορα.

2005

Η Βαρκελώνη γνωρίζει το νέο SEAT Leon και το πιο σπορ αδερφό του, το SEAT Leon WTCC. Επιπλέον γίνεται η πρεμιέρα του πρωτότυπου SEAT Altea FR.

2006

Περισσότερεη ενέργεια με το SEAT Leon FR και το SEAT Leon CUPRA. Επίσης το SEAT Altea XL προκαλεί ενθουσιασμό.

2007

Το SEAT Service προσφέρει μία νέα εμπειρία στις υπηρεσίες. Το καινοτόμο Κέντρο Εξέλιξης Πρωτοτύπων και το SEAT Design Centre ανοίγουν.

2008

Μαζί με το SEAT Exeo, η οικογένειά μας μεγαλώνει με το νέο SEAT Ibiza, SC, CUPRA και Ecomotive. Επίσης κερδίζουμε 5 αστέρια στην αξιολόγηση ασφάλειας EuroNCAP.

2009

Η χρονιά των μοντέλων: SEAT Exeo ST,  πρωτότυπου SEAT Leon Ecomotive, Ibiza Bocanegra, νέου Leon CUPRA, Ibiza FR και πρωτότυπου IBZ.